Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجمع کارکنان شهرداری‌های کشور خطاب به مسئولان، تحقق مطالبه صنفی دوازده‌گانه مجموعه کارکنان و کارگران شهرداری‌ها را خواستار شد.

اصلی‌ترین مطالبه کارکنان شهرداری‌های کشور؛ تغییر شیوه پرداخت حقوق، اصلاح آیین‌نامه حقوق و مزایای شهرداران و تصویب طرح بازگشت ۳۲ هزار میلیارد ریال عوارض سوخت شهرداری‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها از مسئولان برنامه و بودجه می‌خواهند با توجه به اینکه بازگشت این عوارض برای شهرداری‌ها بویژه شهرهای کوچک حیاتی‌ست، تصمیمات لازم را اتخاذ نمایند.

از دیگر نکاتی که مجمع کارکنان شهرداری‌های کشور در رابطه با مطالبات‌شان مطرح می‌کنند، اصلاح بخشنامه افزایش حقوق سال ۱۳۹۷ شهرداری‌ها براساس قانون مصوب مجلس است. به گفته آنها؛ متاسفانه افزایش حقوق کارکنان شهرداری‌ها برخلاف استفساریه مجلس (که تاکید بر افزایش بیست درصدی احکام پایین داشت) با تفاسیر ناعادلانه مشمول شش تا هشت درصد افزایش حقوق شده‌اند، به گونه‌ای که حقوق‌های زیر یک و نیم میلیون تومان کمتر از یکصد هزارتومان افزایش حقوق داشته‌اند.

مطالبات دوازده گانه مجمع کارکنان شهرداری کشور به شرح زیر است:

1- تغییر شیوه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها به شیوه قانون خدمات کشوری.

2- اصلاح آیین‌نامه حقوق و مزایای شهرداران و ارسال آن به هیات وزیران جهت تصویب، (برای ایجاد تناسب و عدالت در پرداخت حقوق شهرداران شهرهای زیر دویست هزار نفر و غیرمراکز استانها).

3- حل مشکلات استخدامی و تسریع در آزمون استخدامی برای تبدیل وضعیت کارکنان خدوم شرکتی و قراردادی و همچنین حمایت از کارکنان در تغییر وضعیت استخدامی آنها.

4- در رابطه با تصویب طرح بازگشت ۳۲ هزار میلیارد ریال عوارض سوخت شهرداری‌ها. با توجه به اینکه کلیات طرح در کمیسیون برنامه و بودجه تصویب شده بعد از بررسی جزییات، جهت تصویب نهایی به صحن مجلس ارجاع می‌گردد و همچنین مخالفت با مصوبه مورخه ۹۷/۵/۷ کمیسیون اقتصادی در رابطه با اصلاح مالیات بر ارزش افزوده که متاسفانه عنوان عوارض به مالیات تغییر کرد و براساس آن درآمدهای پایدار شهرداری‌ها به درآمدهای عمومی دولت تبدیل می‌شود بازگشت این عوارض برای شهرداری‌ها بویژه شهرهای کوچک حیاتی‌ست.

5- ثبت قانونی مجمع کارکنان شهرداری‌های کشور به عنوان یک مجمع علمی، تخصصی جهت پیگیری مطالبات صنفی کارکنان شهرداری‌ها و حل مشکلات مدیریت شهری.

6- اجرای قانون جامع ایثارگری در شهرداری‌ها و احقاق حقوق ایثارگران معزز.

7- پرداخت کلیه مزایای قانونی آتش‌نشانان و رفع تبعیض بین آتش‌نشانان و حمایت از آتش‌نشانان با عنوان پیش‌بینی فوق‌العاده‌هایی برای آتش‌نشانان.

8-  اصلاح رویه فعلی انتخاب شهرداران و تاکید بر تجربه و تخصص به جای نگاه‌های سیاسی در انتخاب و انتصاب شهرداران.

9- موافقت با پیشنهاد افزایش فوق‌العاده جذب کارکنان شهرداری‌ها از طریق سازمان اداری استخدامی کشور،، موضوع مربوطه از طرف سازمان شهرداری‌ها به سازمان اداری استخدامی پیشنهاد داده شده است.

10-  اصلاح بخشنامه افزایش حقوق سال ۱۳۹۷ شهرداری‌ها براساس قانون مصوب مجلس، متاسفانه افزایش حقوق کارکنان شهرداری‌ها برخلاف استفساریه مجلس (که تاکید بر افزایش بیست درصدی احکام پایین داشت) با تفاسیر ناعادلانه مشمول شش تا هشت درصد افزایش حقوق شده‌اند، به گونه‌ای که حقوق‌های زیر یک و نیم میلیون  تومان کمتر از یکصد هزار تومان افزایش حقوق داشته‌اند.

11- افزایش سهم شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده.

12- ایجاد ساز و کار نقل و انتقال  منابع انسانی بین شهرداری‌ها و قانونی ساختن انتقال از شهرداری‌ها به سایر نهادهای مشمول قانون خدمات کشوری ،به عنوان یک حق طبیعی و اولیه کارکنان شهرداری‌ها.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مسئولان کارگران شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فراکسیون کارگری: عدم افزایش حق مسکن و پایه سنوات کارگران هیچ توجیهی ندارد

اینکه درصد افزایش کرایه تاکسی و تعرفه پزشکی، جریمه رانندگی و هزینه اینترنت بیش از رشد حقوق کارگران باشد باعث کاهش انگیزه می شود.

علی بابایی کارنامی رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به الزامات  توجه به حقوق کارگری بویژه در سال جاری که  جهش تولید از سوی رهبر انقلاب مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: در شرایطی که نرخ کالاها و خدمات حداقل 40 درصد افزایش داشته،  انتظار می رود در تعیین حقوق کارگران نیز این مسئله منظور شود به ویژه اینکه مسئله جهش تولید که رکن اصلی آن کارگران هستند، از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تاکید هم قرار گرفته است. 

وی افزود: یکی از نکات قابل تامل در مصوبه نهایی شورای عالی کار برای حقوق و دستمزد کارگران ثابت ماندن حق مسکن در سال 1403 ثابت  بود که جای تعجب دارد.  

رئیس فراکسیون کارگری مجلس گفت: قطعاً همه مسئولان کشور در پی کنترل نرخ تورم هستند اما نباید به بهانه مهار تورم هر سال بخشی از سفره کارگران را کوچک کنیم. البته نمی‌توان مسائل کارفرمایان هم در نظر نگرفت اما در شرایط فعلی که فشار تورم زندگی بخش قابل توجهی از قشر کارگران را تحت شعاع قرار داده، لازم است که درباره مولفه‌هایی مانند حق مسکن و پایه سنوات بازنگری‌هایی منطبق بر تورم حاکم بر اقتصاد کشور صورت گیرد. 

بابابی خاطرنشان کرد: البته باید این نکته را هم مدنظر قرار داد که میزان افزایش حقوق سایر سطوح کارگران نهایتاً 22 تا 25 درصد افزایش داشته  که این رقم هیچ سنخینی با تورم کالاها بویژه تورم اقلام خوراکی را نمی‌دهد. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • طرح تفصیلی شهر اردبیل تصویب شد
  • رئیس فراکسیون کارگری: عدم افزایش حق مسکن و پایه سنوات کارگران هیچ توجیهی ندارد
  • عدم افزایش حق مسکن و پایه سنوات کارگران هیچ توجیهی ندارد