Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه امروز شورای شهر تبریز با برگزاری انتخابات کمیسیون سرمایه‌گذاری، تصویب خرید اشیا موزه مشاغل و بخشودگی حق عضویت کلیه تاکسی‌ها به مدت 3 ماه به پایان رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، شهرام دبیری، رئیس شورای شهر تبریز در سخنان پیش از دستور با اشاره به اختصاص واگن‌های مترو به شهرها عنوان کرد: 65 درصد واگن‌ها از سوی دولت به شهر تبریز و 35 درصد به شهرهای اصفهان و شیراز اختصاص داده شده اما ظاهرا در تلاش هستند تا سهم تبریز را کم کنند و این واگن‌ها را به قم بدهند و سهم اصفهان و شیراز هم با تبریز برابر شود! شهردار تبریز جلوی این مساله ایستادگی کند تا حق تبریز ضایع نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دستور جلسه امروز شورای شهر تبریز گزارش حسابرسی سازمان‌های عون بن علی با رای اکثریت اعضا تصویب شد.

بررسی لایحه شـهرداری تبریز مبنی بر صدور مجوز لحاظ دسـتمزد کارگران به میزان تعیین شده و افزایش هزینه‌های جانبی ۳٫۸۹درصد و اعمال آن در سقف قرارداد پیمانکاران برنده شـده در مناقصه در سال 98 در قالب اعتبارات بودجه پیشـنهادی سال1399 ودفترچـه فهرست بهـاءحفظ و نگهداری وتوسعه فضـای سبز بود.

التماسِ پیمانکاران برای خلع ید!

فرج محمد قلیزاده در خصوص این لایحه پیشنهادی اظهار داشت: دو نکته مبهم در اینجا وجود دارد؛ اول اینکه وقتی مناقصه برگزار می‌شود شاید اگر درصد از اول مشخص می‌شد اشخاص دیگر برنده می‌شدند و نکته دوم این است که این پیمانکاران حجمی هستند و نوع افزایش حقوق برای کارگران آنها مشخص نیست.

ایرج شهین‌باهر، شهردار تبریز در توجیه این لایحه شهرداری و مشکلات پیمانکاران عنوان کرد: این لایحه قبل از افزایش حقوق تهیه شده بود و با توجه به تغییرات دستمزد کارگران این لایحه را آوردیم، ما امروز در بحث پیمانکاری مشکل داریم زیرا افزایش هزینه‌ها برای پیمانکاران مشکل ایجاد کرده است.

وی با اشاره به افزایش هزینه‌های جاری برخلاف محاسبات سال 98 گفت: با توجه به افزایش هزینه‌ها چندین شرکت پیمانکاری التماس می‌کنند که ما را خلع ید کنید و با این وضعیت پیمانکار جدیدی هم پاپیش نخواهد گذاشت.

مسعود برزگر جلالی، سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری تبریز در خصوص مشکلات پیمانکاران فضای سبز ابراز داشت: امسال افزایش حقوق ظاهرا ۲۱ درصد بود اما با مزایا افزایش ۳۴ درصدی دارد که حقوق کارگران با مزایا 3 میلیون و 100 هزار تومان می‌شود. بیمه کارگران هم بر این اساس که هرکارگر چقدر می‌تواند فضای سبز را آبیاری کند، پرداخت می‌شود.

فریدون بابایی‌اقدم هم با اشاره به مشکلات پارک‌ها و فضای سبز شهر اظهار داشت: بسیاری از مشکلات مربوط به پارک‌ها ارتباط به مسائل عمرانی دارد که باید آنها را حل کنیم زیرا یک پارک بعد از دوماه از زمان افتتاح دچار مشکل می‌شود و مردم از آن گله دارند. رقم ریالی لایحه شهردارب در خصوص پیمانکاران چقدر است و چقدر هزینه خواهد داشت؟

بدعت دولت در نحوه افزایش حقوق کارگران

کریم صادق زاده در خصوص ضایع شدن حقوق کارگران پس از افزایش حقوق‌ها گفت: بدعت بدی که دولت گذاشت این بود که با وجود تورم ۴۱ درصدی به صورت یکجانبه حقوق کارگران را ۲۱ درصد افزایش داد، خواسته ما افزایش حق مسکن کارگران به ۵۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: با توجه رهبر معظم انقلاب و ورود رئیس قوه قضائیه حق مسکن افزایش یافت اما درخواست ما رسیدگی به این وضعیت تعیین حقوق کارگران است.

در نهایت این لایحه با موافقت اعضای شورا تصویب شد.

در دستور جلسه بعدی انتخابات اعضای کمیسیون سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب و کار برگزار شد که سونیا اندیش، کریم صادق زاده و محرم محمدزاده به عنوان اعضای کمیسیون انتخاب شدند.

در دستور جلسه بعدی لایحه شـهرداری تـبریز مبنی بر تجویز و صـدور مجوز در خصوص بخشودگی حق عضویت کلیه تاکسی‌ها به مدت 3 ماه در ماه های اسفند 98 و فروردین و اردیبهشت 99 به مبلـغ 370میلیون تومـان در قـالب اعتبار تصویب شـده10 میلیـارد تومـانی کرونا (مصوبه جلسه92 کمیسیون برنامه وبودجه) تصویب شد.

خرید اشیا موزه مشاغل تبریز توسط شهرداری

دستور جلسه بعدی خرید لوازم موزه مشاغل و آب از رضا سرابی اقدم به مبلغ 500 میلیون تومان برای ایجاد موزه بود که شکور اکبرنژاد در خصوص این لایحه اظهار داشت: اگرچه بسیاری معتقدند که موزه داری به این شکل را شهرداری انجام ندهد اما با این حال به دلیل تعهد به این فرد و بدهی بالایی که به خاطر خریداری وسایل موزه برای این فرد ایجاد شده این لایحه آورده شد.

شهین‌باهر، شهردار تبریز در خصوص نحوه قیمت گذاری اشیای موزه عنوان کرد: قیمت گذاری کارشناس دادگستری حدود ۴۰۰ میلیون و کارشناس میراث فرهنگی ۷۰۰ میلیون تومان بود که توافق کردیم با ۵۰۰ میلیون تومان که میزان بدهی فرد است این وسایل خریداری شد. البته شهرداری خود این موزه مشاغل را راه اندازی خواهد کرد و می‌توان ایشان را به عنوان مدیر موزه به کار گرفت.

محمدحسن اسوتچی ضمن قدردانی از این هنرمند ابراز داشت: جهت شفافیت موضوع مشخص شود که تا به حال مبلغی به این هنرمند پرداخت شده است یا خیر.

غلامحسین مسعودی‌ریحان هم با اشاره به برچیده شدن موزه استاد جدیدالاسلام یادآور شد: خوشحالم که مطالبه عمومی مردم پاسخ داده شد و این اتفاق بسیار خوبی است اما برای سایر هنرمندان و موزه هایی مانند موزه عکاسی چه کار کرده‌ایم؟ 

در نهایت این لایحه با حذف موزه آب و فقط محدود به خرید اشیا موزه مشاغل تصویب شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: افزایش هزینه ها حقوق کارگران افزایش حقوق موزه مشاغل دستور جلسه شهر تبریز افزایش حق فضای سبز تصویب شد واگن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران

به گزارش صدای ایران به نقل از ایسنا، نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

دیگر خبرها

  • نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان عامل ازدیاد حوادث کار
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • عدم افزایش حق مسکن و پایه سنوات کارگران هیچ توجیهی ندارد
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند